RICH RICHER RICHEST!!!! ... Just with ONE click!!

November 30, 2009

T.E.S.T.I.M.O.N.I.A..L.S CCPP

for    
COCOA COLLAGEN POWER PLUS, click :







L.E.T.S   E.N.J.O.Y !!!

November 25, 2009

cOCoA...cOLLaGeN (EnGLiSh)

Specially formulated to regain womens youthfullness and helps to protect your greatness inside out. Pre-mixed Cocoa delicious drink blended from Arabica Brasil coffee beans and high quality cocoa powder. Its formula enriched with Marine Collagen for inner beauty not to mentioned Lobata Extract and Kacip Fatimah (Labisia Pumila) which has long been used traditionally for overall womens health. Its simply delicious and nutritious!


Cocoa Collagen Power Plus contains:
  1. Oligo saccharide detoxifies and upgrade system in the body
  2. Marine Collagen help in stabilizing hormones, beautify and refine skin. 
  3. Kacip Fatimah - Help tighten womb muscles, woman vaginal and give deep pleasure in husband and wife relationship 
  4. Lobata help to increase energy, firm breast and buttocks 
  5. Non-dairy creamer help to boost your health 
  6. Dextrose monohydrate delay aging process

ADVANTAGES: 
  • Help in stabilizing hormones 
  • Stimulate new cell growth / anti wrinkle 
  • Beautify, fresh and refine skin
  •  Firm breast and buttocks 
  • Delay aging process 
  • Tighten vagina and deep pleasure in husband and wife relationship (save cost for a vagina rejuvenation/vagina tightening surgery) 
  • Beautify cracked heels 
  • Brighten skin naturally 
  • To boost energy
  •  Reduces hair lost 
  • Smooth blood circulation 
  • Stabilize body weight 
  • To boost digestion 
  • Reduce arthritic and muscle pain


    Suitable for age 20 above. Exclusively highly recommended to those who are married. Skeptical??? ... Try it !!
      Retail Price :
      RM60.00/Set(SM), RM70.00/Set(Sabah&Sarawak) 
      RM20.00/box (SM), RM23.00 (Sabah/Sarawak)

      Promotion Price
      RM55.00/SET (3 BOXES) + FREE POSTAGE = POST PARCEL(SM)

      (HURRY!! Promotion ends 31st December 2009)

      Interested??
      call/sms Aja - 019 2579610
      email - danie_sid@yahoo.com

      November 22, 2009

      mErEpEk


      salam.. ni first time aku create blog.. dr buta IT da upgrade le jd rabun IT.. tgh mengasah lg bakat biar celik IT lak..sebabnya nak promote cocoa collagen power plus (ccpp) (click).. huhuhuhu...benda baik, mau share ngan org..aku bukan jenis suka2 nak menjual.. tp benda ni aku sendiri da cuba..try..test.. so far sangat2 puas hati..tak caya tanya aku..haha apa yg korang dpt klu minum ccpp ni (InsyaAllah...)


      KHASIAT ccpp :
      • Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
      • Membantu mengimbangi HORMON
      • Mencantik, menghalus dan menggebukan kulit
      • Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
      • Melambatkan proses penuaan
      • Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
      • Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
      • Mencerahkan kulit secara semulajadi
      • Memberikan tenaga
      • Membantu mengurangkan keguguran rambut
      • Melancarkan peredaran darah dalam badan
      • Mengimbangi berat badan
      • Meningkatkan daya penghadaman
      • Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot
      • Melawaskan pembuangan air kecil dan besar

      m... banyak tak??? 
      setakat ni yg aku sangat puas hati sebab muka da takde jerawat kecik2 tu dan lawas! aku ni dulu punyer la susa nk gi 'bank'..tp Alhamdulillah now every morning aku la first customer..yg lain2 tu ada sikit2 mcm kulit halus..tp rsnyer kulit aku mmg da sedia halus so tak dpt rs beza.. kuang2.. :P bab2 dalaman tu biar ler rahsia.. tp tak rugi cuba..memang betul ni dijamin... 
      TAKKAN MENYESAL !!                                                                                                                  
      yg lum kawin pun leh cuba.sebab ni bukan utk yg da kawen jer. bg yg nk slim or tambah berat, nnt aku bg tips nyer camna nk minum ccpp .. ada caranya.. ok daaa... nnt sapa2 yg minat leh contact aku k :)

      November 19, 2009

      AndA yG mEmeNtiNgkAn KeSihATAn

      Produk ini berasal dari negara New Zealand yang terkenal dengan negara yang banyak lembu. Susu awal lembu atau kita panggil kolostrum ialah susu yang mula-mula keluar. Seperti wanita yang baru lepas melahirkan anak, digalakkan untuk menyusukan anaknya sebaik sahaja bayi dilahirkan. Kolostrum ini mengandungi kandungan antibodi yang paling tinggi. Susu ini dikilangkan oleh New Image International di New Zealand.
      • Kolostrum Terbaik di Dunia;
      • Produk Kolostrum yang terbaik di dunia yang mendapat pengiktirafan Export Winner yang dianugerahkan oleh Kerajaan New Zealand sebanyak 3 kali;
      • Adalah kolostrum terbaik (Gred 10) yang kaya dengan antibodi yang dapat meningkatkan sistem daya tahan melawan penyakit;
      • Dijamin HALAL oleh N.Z Islamic Proceed Food Managemant
      • Kaya dengan vitamin A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D dan E, Mineral (asid folik, kalsium, iron, magnesium, soldium dan potassium), IMMUNOGLOBULLIN ( IgA, Ig, IgD, IgE, IgF, IgFII)

      KENAPA LEMBU-LEMBU NEW ZEALAND?
      • lembu yang tiada penyakit merbahaya
      • susu yang dipasturkan
      • susu yang dikumpul, segar dari ladang
      • susu yang diproses adalah segar
      • dipasturkan secar Flash Low Temperature
      • Dikilangkan secara suhu rendah/tekanan rendah
      • pengilangan adalah menurut Spesifikasi GMP Piawai Antarabangsa
      KEBAIKAN ALPHA LIPID?
      • meningkatkan penyerapan usus
      • meningkatkan fungsi pertahanan badan
      • meneutralkan jangkitan virus/bakteria/kulat
      • mempercepatkan pemulihan luka tis
      • membunuh parasit dalam badan
      • meningkatkan tenaga dan kekuatan
      • memperbaiki masalah sembelit
      • meningkatkan ton kulit dan elastik
      • menstabilkan emosi dan tekanan
      • menstabilkan paras gula dalam darah
      • mengurangkan risiko sakit jantung
      • meningkatkan keupayaan minda
      • meningkatkan prestasi fizikal
      • mengandungi bahan awet muda
      • mengandungi bahan anti-inflamasi (anti radang)
      • meningkatkan kesihatan gigi dan tulang
      BAGAIMANA ALPHA LIPID BERTINDAK
      • Bertindak di bahagian saluran pemakanan USUS
      • Menyuci
      • Menyembuhkan
      • Mempertahankan
      CARA PENGAMBILAN
      • 1 1/2 sudu yang disediakan dan dicampurkan dengan air sejuk/mineral (penggunaan air suam/panas dilarang sama sekali)
      • boleh dicampur dengan susu, jus atau air biasa
      • elok dibuat sebagai ais krim smoothies
      • sebaik-baiknya diambil sewaktu perut kosong -sebaik sahaja bangun tidur atau sebelum sarapan pagiboleh digoncang menggunakan 'shaker' (TERHAD :SHAKER DIBERIKAN PERCUMA !!!)
      TINDAKBALAS AWAL PROSES PEMULIHAN
      • Mengantuk & keletihan (proses penggantian tisu-tisu badan yang disebabkan penyakit)
      • Berpeluh, Demam & Sakit Kepala (proses peningkatan kadar metabolisme dalam badan akibat daripada pembuangan toksik melalui saluran perkumuhan)
      • Sakit Perut, Sakit Otot, Loya & Denyutan Jantung yang Laju (proses penyembuhan, pembaharuan, dan penyimpanan sel-sel baru)
      • Kegatalan, Kerap Buang Air Kecil & Besar (proses penyingkiran bahan buangan yang terkumpul seperti metabolik logam berat dan lain-lain bahan yang tidak diperlukan oleh badan)
      BERMINAT ???
       
      untuk kesihatan anda !!!
        Beli 3 tin hanya RM150setin dan automatik jadi ahli.
         APA TUNGGU LAGI??
         Call/sms 019 2579610 atau email danie_sid@yahoo.com

        TESTIMONIAL ALPHA LIPID Lifeline

        PENGALAMAN AKU SENDIRI
        sebenarnya..da lama nak kongsi testi dgn korang semua.. ms preggy dulu, aku mmg amalkan minum ALPHALIPID ni.. Alhamdulillah, senang ms bersalin..org lain first baby sakit berjam-jam, tapi aku cuma 45 minit.. Rezeki aku..luka bersalin cepat sembuh..m..antibodi anak aku pula sampai skrg ni sangat memberansangkan..kalau demam cuma sehari.. Tulang pun kuat. .Bayangkan baru seminggu da angkat kepala.. sebulan lebih da nak bangun duduk.. m..aku percaya ibu2 yg cuba ms preggy akan setuju dgn kata2 aku..ni pengalaman aku sendiri la..selain tu, mak aku dulu sakit kaki kalau solat langsung tak boleh bengkok..tp lps cuba ALPHALIPID, Alhamdulillah now takde masalah kaki lg!  lain2 testi, boleh click atas k.. 

        February 16, 2009

        SERIUS BABY 2009


        Related Posts with Thumbnails

        MUST CLICK

        MUST CLICK
        Easy and Quick SEARCH

        d.u.i.t