RICH RICHER RICHEST!!!! ... Just with ONE click!!

September 2, 2010

MALAYSIAN and INDONESIAN!! Baca ni!!

Round2 blog org, aku terjumpa satu blog ni yg buat aku MENDIDIH!! Credit to http://mazidulakmal.blogspot.com.. Cuba korang tgk blog ni POORINDONESIAN (korang tgk le sendiri, nasib dia takde Nuffnang, klu tak da beribu Buffered Earning dia) Aku letak skit la ISU nya:
 Kami Bukan Ciplak Kok, Cuma Mencontek Aja ! 
 Ala.. hal kecik ler!!  Siapa sebenarnya MALING!!! 
click read more tau!!
Cakap org MALING (pencuri), diorg tu da la yg kat sini PEROMPAK (aku tak tuduh, sila baca berita), bawak lari anak dara org ke Lombok, pastu yg kat atas nuuun sebagai bukti (kuikuikui..)

Yang selalu Di Banggakan Malingsia?
Petronas Tower
Contractor: Korea
Management: Australia
(Idea tu dari siapa??) 
Badmintonall
All players are Malaysian Chinese and Indians
Coach: Indonesian
(Misbun, Razif, Jalani, Rahman and Rashid Sidek, Roslin and Hafiz Hashim, suma tu bukan Melayu ke??? Lupa agaknya siapa yg kalahkan INDONESIA ms Piala Thomas tahun 1992)
Angkasawan
Spaceflight: Rusian Soyuz
(At least ada juga bijak pandai jd Angkasawan, Indon ada ker???)
SMART Tunnel
Engineering design, construction, and management: Mott MacDonald (UK)
(Company2 Europe pun berminat dgn Malaysia, Indonesia ada tak??)
Proton
Engines: Japan and France
Body: Malaysia (sub contracted to India)
(so what? At least produk keluaran Malaysia) 
Toll Road
Contractors: China, Korea, Indonesia, all countries except Malaysia
Taxi drivers: Malaysians
(Sila dtg KL da melambak taxi driver Indonesian..)
Genting Highlands
Contractor: UK
Owner: Malaysian Chinese
Gamblers: Sporean, Hk, India, Indonesian, Malaysian Chinese and Indians
Office boys and servants: Malaysian Bumiputera
(Buruh : Indonesian..Kami ada Tun Mahathir,SM Nasimuddin,Syed Mokthar Al-Bukhary,Dr Rozmey,Ifran Khairi.. to name a few)
Pictures of Bigfoot in Johor
Pictures are fake, manipulated from a French
archaeological book
(with evidence please)
Professionals:
Doctors, lawyers, engineers, accountants, etc: Malaysian Chinese, Indians, and Expats
Matrempit: Malaysian Bumiputera
(Aku lawyer, laki aku PTD, kakak sulung aku Bank Officer, yg no 2 laki bini Architect, Adik aku Engineer, lagi dua tu bakal Doctors.. Kami semua KETURUNAN MELAYU.. takder pun MINAH REMPIT)
Holywood artist: M Yeoh (Malaysian Chinese)  
Pelawak: Malaysian Bumiputera
(Indonesia bangga ada Ariel Peterporn)

12 REAL slim SHADY shout out:

Anonymous said...

Siap nak Ganyang and 'sweeping' umah Engineer kita yg kat sana. Kalau kita 'sweep' rakyat dia yg kat sini, mati kebulur la diorg..Tak nk ambil iktibar dr BENCANA TSUNAMI, GEMPA BUMI dan GUNUNG BERAPI (Pasukan MERCY Malingsia ni juga yg FIRST skali antar bantuan TAHU TAK???).. ALLAH bg amaran, tp tak sedar..Peace

sizuka[Izzati] said...

dorg ni tak sedar diri lagi

jayne said...

adehhh..mmg mendidih darah nih baca. kata dh kumpul smua org2 perkasa + kuat utk attack m'sia.piiraahhh.. kalo rasa hebat sgt nape tak g tahan ombak tsunami dulu? lg nak jdikan m'sia sbgai wilayah dorang.. tuikk! <<--- hati dh panas gila!

Anonymous said...

alamak nk attack malaysia naik tongkang ker? pastu baling najis eh? hahahaha
tapi kena hati2, ingat lg ms kecik2 dulu tgk piala thomas, diorg ni siap bawak mcm tok bomoh ke hapa benda pelik (ala2 nak manderam ajer...)

ShaNaz Saadon said...

Sebab nila setitik ni, abis rosak susu sebelanga

Anna Da Lady said...

panas..panas..panas

Anonymous said...

Tau la MALAYSIA maju, kaya, stabil! sebab tu ko tu berduyun2 dtg sini cari keja! sanggup naik tongkang ramai2, biarpun risiko karam..
tak malu! tak heran le tak ambik buruh indon! ramai lg buruh bangla, myanmar, vietnam, etc yg merayu2 majikan malaysia nak kerja kat sini.
berambus la korang indon! nyemak aje kat sini!
balik negara korg tu cari keja (kalau ada le)

This is .... said...

hal politik ni, memang malas nak masuk campur..

WaNiE_kaulitz said...

ish, keji betol.. sebab tu la negara die MAJU CEMERLANG GEMILAND dan TERBILANG sangat sangat sangat!! sebab tu rakyat diorang sebok duk datang secara haram kat malaysia ni n keje jadi buruh kasar.. n sebab tu last 3 years rumah kita kene rompak ngan ORANG INDONESIA.. bukti? orang tu da kene tangkap da pun. i didnt just simply say. huhhh..

Bella Enveeus said...

Well, manusia selalunya memang lebih suka mencari kelemahan atau melihat kekurangan org lain daripada kekurangan mereka sendiri.. Mereka lupa banyak lagi masalah dan kepincangan di negara mereka.. Still, the type of people who does this are the low-minded non-ethical people. So if we are not their level, tak perlu dilayan atau dibalas seperti pendekatan mereka (dengan mengapi2kan kita) coz that's what they want - us fighting back seperti mereka (mcm org tak berakal).. let's move on from these unethical people.. :(

shida said...

memang keji mereka2 ini.Mereka dengki dgn kejayaan Malaysia.Perasan hebat pun ia juga.
Sya berjiran dgn Org seberang...berkahwin dgn suami org(maling juga kan..!!).bila berbual cakap x pernah rendah..semua benda dia tahu..sampai 1 tahap bila saya boring sangat saya perangkap dgn cerita rekaan sendiri yo ooo jer dia memotong cakap saya dan seolah dia tahu cerita itu...

ha ha ha...menyampah..

syida said...

Halo..blog walking tersinggah topik hangat nih...dah naik muak dengan perangai dorang. Meluat. Macam bagus jer...anyway saya suka blogpost ni. really cute & funny with facts. Best!

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

MUST CLICK

MUST CLICK
Easy and Quick SEARCH

d.u.i.t