RICH RICHER RICHEST!!!! ... Just with ONE click!!

December 10, 2010

KERETA TERNIPIS : Best ni kalau dapat!

Hi, aku tengah jenjalan tadi ternampak satu blog ni ada gambar kereta ternipis (ala2 smartcar) di dunia.. Memang best la. Parents aku tak bagi bawa motor, apa kata aku suggest diorang belikan kereta yang cukup untuk sorang je duduk ni untuk aku gi kerja??

 Credit to Kisah 69

2 REAL slim SHADY shout out:

sizuka[Izzati] said...

mak aih nipis betul.sng lah nak parking cmtuh.kehkeh~kalau traffic jam pun sng je nak bolos.ngeeee~

Mah@mahu said...

naik sorang jer ker sian awek kena naik bus..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

MUST CLICK

MUST CLICK
Easy and Quick SEARCH

d.u.i.t