RICH RICHER RICHEST!!!! ... Just with ONE click!!

January 28, 2011

MARKETTING = JUTAWAN

Dicopy dan paste dr web Harlinda..promote..huhu..
 
Jika anda tidak tahu BAGAIMANA dan APAKAH cara-caranya yang terbaik untuk membuat marketing bagi bisnes anda, mari saya perkenalkan dan bantu anda untuk menyelesaikan isu tersebut! WEALTH SECRET SDN BHD boleh membantu anda menyelesaikan masalah yang terbuku dalam kepala anda…Sebab apa saya  cakap WEALTH SECRET boleh bantu anda? Sebab….WS adalah sebuah syarikat  ADVERTISING & MARKETING yang menyediakan pakej pemasaran yang LENGKAP, BERPATUTAN & MUNASABAH. Anda boleh buat survey sendiri sekiranya anda tak puas hati samada harga yang ditawarkan oleh WS bagi pakej pemasaran komprehensif tersebut adalah tinggi atau tidak. Ini kerana dengan hanya RM5000.00 SAHAJA anda mendapat  semua perkara seperti di bawah:- 
click read more!!

 1) 1 x Website Perniagaan
2) 4 x Banner (size 4′ x 10′)
3) 12 x Bunting (size 2′ x 6′)
4) 5 nama x Business Cards (100 per box x 10 boxes)
5) 1 x Logo (Custom design)
6) 3 x Profile Company (Art Paper)
7) 3000 x Flyers & Brochures (Art Paper)
8 ) 10 x Uniform Syarikat (Polo shirt)
9) 1000 x Letterhead
10) 1 x Company Chop

Haaaaaa…anda tengok dan nilai sendiri ye…berbaloi atau tidak pakej pemasaran yang ditawarkan oleh WS ini kepada anda??? Harga sebenar bagi pakej ini sebenarnye mencecah RM8000. Tetapi, WS memberikan anda diskaun sebanyak RM3000 taw!!! Bukan RM30 atau RM300, tapi RM3000 kalian! Berbaloi ke tak berbaloi??? Tepuk dada tanyalah keinginan anda sendiri!

Jika nak harapkan diri sendiri  buat marketing, memang boleh. Tapi adakah anda BOLEH BUAT KESEPULUH-SEPULUH PERKARA yang ada dalam pakej tersebut? Mungkin juga boleh, tapi bukan dengan serendah harga RM5000.00 tersebut. Mungkin anda terpaksa incur cost yang lebih tinggi dan tidak mendapat 10 perkara di atas…hmm…fikir-fikirkan ye…
Justeru, saya menyeru kepada semua kaki-kaki business yang ingin memajukan perniagaan anda serta menggandakan pulangan dan juga keuntungan bagi perniagaan yang anda jalankan sekarang, jom rebut PAKEJ PEMASARAN KOMPREHENSIF ini segera! Siapa tahu tahun 2011 ini anda bakal mengorak langkah menjadi usahawan dan jutawan berjaya kan? =)

Untuk maklumat lanjut mengenai PAKEJ PEMASARAN KOMPREHNESIF ini anda boleh layari laman sesawang http://www.wealthsecret.com.my atau hubungi En. Addy di talian 013-323 8264 atau Pn. Peggie Aisyah di talian 019-211 3996 atau Cik Amy di talian 013-3935853.


CONTOH-CONTOH PRODUK LAIN YANG DISEDIAKAN OLEH WS….
Wall Potraiture (Family/Products Photos)
Wallpaper for Office/SOHO
Dan banyak lagi!!! =)

2 REAL slim SHADY shout out:

harlinda halim said...

i loikkkeeee...=)

EZAN IDMA said...

salam Kenal.
Dah join contest ni? kalao belom jempot join ye :)


http://idmatextile.blogspot.com/2011/01/contest-nama-baby-saya.html

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

MUST CLICK

MUST CLICK
Easy and Quick SEARCH

d.u.i.t