RICH RICHER RICHEST!!!! ... Just with ONE click!!

December 7, 2011

CABARAN 14 HARI!!! AURA MAYA YG MARVELOUS!!!! CANTIK + MURAH = CALL ME!!!



CALL / SMS (Shanaz) 0192579610

more : click here

AURA MAYA (AM)
* Tiada Bahan Kimia
* Berkesan seawal 5 minit!!
* Murah
* Original!! (Hati2 dgn yg TIRUAN)



Boleh cuba TRIAL SET RM100 (tahan 2 bulan)
or beli terus FULL SET RM150 only (tahan 4 bulan)
(14 hari dah puas hati!!!)

Postage add RM6 (peninsular) RM10 (Sabah/Sarawak)

Kegunaan:
Melembabkan, memutihkan, dan mencerahkan kulit wajah.
Membantu menyamarkan noda hitam.
Mencegah timbulnya jerawat.
Menyamarkan & sekaligus menghilagkan jeragat
Mensekatakan tonne kulit
Menaikkan seri wajah
Menyamarkan ;fine lines' dan memperlambat tanda-tanda penuaan awal.
Mengecilkan pori-pori secara berperingkat (slowly).

Cara Penggunaan:
Sapukan cream pada wajah secara merata dan nipis secara teratur.
Gunakan sesuai aturan, pada pagi/siang hari untuk cream siang dan malam hari untuk cream malam.

Mereka yang telah berpuashati :







































































TESTIMONI PENGGUNA AURA MAYA.

Anis, sungai buloh: alhamdulillah muka semakin berseri ku rasakan..ntila kita amik gamba....tak nyesal la cuba produk ni...actly seminggu dah rasa kak...
mmg kak..terasa kejeliataan....hahahahahah
perasan la plak...terasa cerahla...lembut kulit muka.. thanks kak introduce this product

Jue, perak : tq kak eida.. kulit i dah cerah lah.. lebut gebu jdnya.. bru seminggu pakai.. yg bestnya dia peeling tp xnampak.. kalau dulu kalau pakai produk peeling memang xkuar umah la.. malu muka merah dan mengelupas.. pakai aura maya x nampak.. tp hasil dia memuaskan.. smooth muka jue ari ni.. glow.. bru seminggu pakai ni.. kalau sebulan xtau la.. muda 5 tahun la jdnya.. heheh

Amy Bany, kota tinggi: ehehe!ye2..pd mulanya mmg xcaye,sbb kulit sngt sensintif,takut try sebarang produk...tp akk yakinkan & Pza Da'im pun mnampak kan perubahan yg cpt,mbuatkan sy lebih yakin kak..(alamak,mcm wakil rakyat lak)

Alin, selangor: saya dah 15 hari cuba ..rasa malas nak pakai make up plak lepas 14 hari..muka cam dah terasa ber makeup..huhu..tapi muka kekadang mcm rasa gatal2 skit.. hehhe betoi kak..kecantikkan perlu dikongsi..utk semua ..sbb wanitakan memang suka kan kecantikan..huhuhu..benda kalau product tu memang bagus tak salah kita kongsi...suke suke ... :)

Zura, Cheras: aura maya is da best....tq sis eida coz show me dis product...mmg ternyata berkesan,dr muka sy berjerawat nek terlalu byk pd muka,biler gn aura maya.muka mnjd licin n puith berseri...semua org melihat perubahan kita n trus menegur muka semakin berseri...really bez ths product....:).. sgt2 syukur alhamdulillah.kita da x rs perlu pakai mekap coz da trasa muka nie lg better n cntek drpd pakai mekap..seriusly..pipi nk xpyh pakai blusher tp ttp blushing...huhuhhu...kepada wanita2 d luar sn ,tungu apa lg dpt kn aura maya dr sis eida....mmg terbaek tok u all...try 1st insyaALLAH berkesan...:)

sharifah, klantan: akak, menjadi la produk tu, da jd cerah muka sy, ramai yg tegur, tp tengkuk lak yg hitam..huhu.. lps ni kene jd regular customer akak la, sbb kene sentiasa beli stok utk aura maya :)...boleh la diskaun2 ye :)

Ita, kulim Kedah: ok....kulit lbh cerah & bersih...n skang dh jarang bermake-up sbb x make-up pn dh cun...hehe.


SKIN CARE - AURA MAYA
Dihasilkan dari bahan-bahan yang selamat:
Hamamelis Virginiana L: tumbuhan perdu yang biji-bijinya dapat menghaluskan kulit dan kandungan zatnya dapat menyembuhkan peradangan.
Ganoderma Lucidum: sejenis keluarga cendawan; selalu disebut sebagai Raja Cendawan,
Cendawan merah (Lingzhi): yang dikenal sebagai nutrisi terbaik untuk memperbaharui sel-sel di dalam tubuh dan dapat mencegah penuaan awal.
Malaleuca Alternafiola Extrace: tumbuhan yang menyerupai rumput ini adalah tumbuhan yang sangat efektif untuk menggantikan sel-sel kulit mati. (tu yg bila pakai kita rasa merenyam2 tu..tinda balas bahan ini dgn sel kulit)
Mineral Oil: pelembab alami yang membantu melembutkan dan menegangkan kulit, juga sebagai zat yang membuat kulit fresh sepanjang hari.

Perhatian:
Usaplah wajah dengan lembut semasa menyapu krim pd wajah, jangan digosok dgn kuat semasa mencuci wajah dengan sabun.
Semasa awal perawatan tidak dibolehkan memakai kosmetik berupa bedak tabur/compact powder utk serasikan Aura Maya dgn kulit wajah.
Hindari wajah dari sinaran matahari yang terlalu lama.. (kalau sekejap2 xpe.. ye la.. matahari sekarang ni x bagus kecuali matahari di awal pagi.. ada vit E.. jgn tadah je muka kat matahari :)).
Jangan berenang semasa awal perawatan. Sebab dlm kolam renang ada sejenis bahan kimia yg boleh menyebab kan skin burn.. ala2 mcm mandi laut juge la.. :) selain klorin.
Pada masa tempoh Aura Maya nak serasi ngan kulit wajah (biasanya pd hari ke-4 hingga hari ke-8) jika kulit memerah dan terasa gatal merenyam.. adalah normal kerana kulit wajah sedang mengalami penyingkiran sel kulit mati.

Cara pakai bg kulit sensitif:
Kulit sensitif, gunakan sabun terlebih dahulu selama 3 hari untuk membersihkan. Selanjutnya, gunakan cream siang selama 1 minggu. Setelah adaptasi, gunakan keseluruhan produk sesuai aturan.

Cara pakai bg kulit berjerawaat:
Kulit berjerawat, bersihkan wajah dengan sabun lebih sering. dan diikuti pakai krim siang/mlm mengikut waktu. Bersihkan tangan jika ingin kontak dengan kulit wajah atau gunakan tissue lembut.

Catatan Penting:
Ini adalah adunan dokter yang dijual secara direct selling. So xde jual kat kedai2.. krim2 di bancuh mengikut order. Sudah diteliti di makmal UTMJB bahwa produk ini BEBAS Mercury & Hidroqinoin .
Sudah ramai yg mencuba & mmg terbukti berkesan, memang nyata berbeza!

PENGGUNAAN PAKET INI DAN FUNGSINYA

Satu Paket perawatan ini bisa untuk 2 - 3 bulan !! tapi bergantung pd cara penggunaan kita juga ya

Pengunaan Sabun
Sabun dipakai 3 hari berturut-turut, hanya menggunakan sabun saja..!! ini untuk menetralisir kulit wajah dari penggunaan kosmetik-kosmetik sebelumnya (jika sblm ni ada pakai product yg jenis kuat yg menipiskan kulit)

tips: agar sabun tidak cepat habis, disarankan untuk memotong sabun menjadi 20 bahagian utk set biasa.. 10 bhg utk set trial. Untuk kulit berjerawat sering-seringlah mencuci muka dengan sabun ini. Best!!.. sabun ni ada kandungan vit C.

Cream Wajah
Dipakai lengkap setelah memakai sabun selama 3 hari. Cara pakainya setelah cuci muka dengan sabun algae vit c maka gunakan cream dengan lembut ke wajah. Beri titik-titik di dahi, pipi, dagu dan hidung lalu ratakan dengan lembut. Jangan digosok seperti mencuci muka dengan sabun

Berbahaya atau tidak?
Cream Aura Maya ini dibuat dari bahan-bahan alami. Bahan-bahan tersebut seperti Aloe Vera, Jamur Ganoderma (Lingzhi), kunyit, Sengkuang, Temulawak dan Rumpai laut, dan sama sekali tidak menggunakan MERCURY atau HYDROQUINOIN.

Masa jangka hayat produk: setelah 5 bulan di buka.


credit to eida shop

1 REAL slim SHADY shout out:

.::: Princess MOMOY :::. said...

pakai baru 2 minggu tapi mmg mabeles

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

MUST CLICK

MUST CLICK
Easy and Quick SEARCH

d.u.i.t