RICH RICHER RICHEST!!!! ... Just with ONE click!!

October 5, 2012

Beutskin Essence : Info

Beutskin Essence bkn shj utk utk dptkan kulit putih kemerahan seluruh bdn..
tetapi byk khasiat lain yg perlu anda tahu seperti....

**jika ibu2 yg breastfeed..ia akn perbanykkan susu bdn
** ia bagus utk dalaman wanita seluruh bdn
**ibu2 yang berada di dalam pantang juga boleh amalkan Beutskin Essence
** ia juga blh mengetatkan Miss V kita...mlh mencantikkan nya seperti anak dara bg yg dah kawin n yg ada anak...
** ia blh tegang n montokkan breast....
** ia blh firmingkan muka ...n tiada lg dagu berlapis n pipi jatuh..malah pipi akn naik gebu spt dicucuk botox
** ia juga menambahkan rangsangan seksual bg suami isteri
**ia juga menaikkan peranakkan/rahim wanita yg jatuh...
** ia juga menghilang/memudarkan kesan jerawat/jeragat..mlh wajah akn berseri2 dan cantik.....
dan byk lgi....


ukt kesan yg lg bagus amalkannya sekurang-kurangnya 3 bulan ......


Soalan Lazim:

1) Ibu2 menyusu boleh ke?
     Jawapan: boleh mkn.. xde msalah

2) If period boleh ambil beutskin essence tak?
Jawapan: boleh xda mslh... :)  akan menolong melancarkan darah haid n sapa2 yg ada senggugut tu boleh merwat sekali... :)

3) Time periuod selalunya naik jerawat.. kalau makan BE ni akan camtu gak ke?
Jawapan:  Setakat makan ni jerawat mmg tak naik spt sblm ni.. Alhamdulillah.. kalau tak tiap2 bulan wajib akan naik.

4) Wanita mengandung TIDAK DIGALAKKAN mengambil BEUTSKIN .
Tetapi ibu yang menyusukan bayi adalah sangat bagus .Bukan sahaja kulit cantik, rahim kecut, air susu bertambah, malah kulit baby juga akan cantik.

5) bila makan ni ade apa2 makanan yg boleh dan xleh di makan ke..macam sesetengah poduk lain.
Jawapan:  xda pntang sis... kalau boleh bnyakkan mnum air kosong.. :)

6) Makan 1month (60capsules),dah boleh nampak perubahan ke?
Jawapan:  x smpai 1 minggu dah rmai dpat perubahan dear.... ada yg 3 hari kawan2 dh tgur kulit makin cantik...consume 2 biji 1 hari... normal dose.... boleh ambil up to 4 biji kalau mampu...

7) lelaki leh makan x
Jawapan:  boleh no prob... kalau laki yg mkan beutskin akan stabilkan hormon laki la... cntikkan kulit jgk n utk kesihatan dalaman jgk..... :)

INFO SANGAT BERGUNA:


cara pengambilan beutskin essence untuk kesan maksimum adalah SEMASA PERUT KOSONG. Disarankan sebanyak 2 biji pagi sebelum sarapan dan 2 biji malam sebelum tidur.

1) Rasional pengambilan supplemen Beutskin Essence 
pada waktu pagi adalah disebabkan waktu pagi merupakan waktu KEMUNCAK nutrisi dalam supplemen bertindak balas yakni semasa perut kosong…

2) Rasional pengambilan pada waktu malam 
sebelum tidur pula merupakan waktu badan melakukan proses pemulihan/pembaikan sel badan dengan pantas..KONSISTENSI DAN PENYERAPAN PANTAS akan berlaku dengan lancar pada waktu-waktu tersebut.

2 REAL slim SHADY shout out:

IamAin said...

nk order camna?

ShaNaz Saadon said...

Ain : klu nak boleh sms akak kat 0192579610
ataupun PM kat FB ok..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

MUST CLICK

MUST CLICK
Easy and Quick SEARCH

d.u.i.t