RICH RICHER RICHEST!!!! ... Just with ONE click!!

October 4, 2012

JSD - Jamu Lelaki Jutawan

Photobucket

JAMU LELAKI JUTAWAN RM65

KHAS UNTUK LELAKI BEKERJAYA DAN BERISTERI .
- MENGHILANGKAN KEPENATAN
- MENAMBAH TENAGA
- MENINGKATKAN SYAHWAT SECARA SEMULAJADI

BAHAN - BAHAN TERDIRI DARIPADA:
1- TONGKAT ALI - 2 JENIS
2- HALIA PUTIH
3- LADA PAHIT
4- HABBATUS SAUDA
5- GINSENG
DAN 10 LAGI HERBA KEKUATAN LELAKI TERPILIH.

* TIADA MENGANDUNGI PENGAWET
* TIADA STEROID
* TIADA CAMPURAN KANJI/TEPUNG

BAHAN 100% HERBA ASLI.
GELATIN SUMBER SAYUR - SAYURAN DARI FARMASI HJ ZULI ( MELAYU )

TINDAK BALAS DIALAMI LELAKI KETIKA
MEMAKANN JAMU LELAKI JUTAWAN:

- BADAN TERASA RINGAN KETIKA BANGUN TIDO
- SENDAWA
- KENTUT2 BUANG ANGIN
- BUANG AIR BESAR LAWAS ( TIDAK CIRIT BIRIT)
- BADAN TERASA PANAS DAN BERPELUH
- TUT TUT BERDENYUT-DENYUT
- MAMPU MEMENUHI TUNTUTAN SYAHWAT ISTERI WALAUPON PENAT BEKRJA SEHARIAN.

CARA MAKAN:
LELAKI NORMAL - 2 BIJI PAGI 2 BIJI MALAM
LELAKI KENCING MANIS - 4BIJI PAGI 4 BIJI MALAM

testimoni 1:
Wanie Shoppe Galeri
salam...memohon bercuti dr sis Honeydew Hanni utk beberapa mggu.....coz Wanie Shoppe Galeri sedang hamil n mengalami alahan.....heeee....tq buat sis Honeydew Hanni mempelkenalkan produk yg begitu mujarab.....xsampai sebulan guna JSD sy d sahkan hamil 2mggu......semua produk sy n hubby guna kecuali AKU JUTAWAN.....thank a-lot sis....so pd kwn2 yg nk hamil jgn tunggu lagi.....kl yg belom bersedia jauhi diri anda dr ABE GAGOH......heeeee...rezeki semua d tangan tuhan.....kita just iktiar n usaha.....peace yoww.....

Wanie Shoppe Galeri sy guna jpd lepas abis piyed....n sambung jad mkn main2...sbb pening....heeee....abis "berpuasa" hubby mkn AG separuh mggu pertama....n mggu ke 2 guna skd n hubby guna lg AG.....hubby hanya guna sebiji...coz separuh semgu.....heee itu je yg saya amal dlm tempoh sebulan ni......semlm test pregy line double....g klinik nk comfrim doc ckp dah 2mggu.....masih awal tp dah alahan teruk..siang asyik tdooooooooooo.....;)


testimoni 2
Testimoni: Maajun Abe Gagoh ini, bukan sekadar untuk kekuatan batin sahaja, ianya sebagai anti okida yang boleh mengurangkan ketagihan merokok.....setelah saya gunakan jamu ini, tabiat merokok saya semakin berkurangan.....dan sekarang ini saya telah stop merokok selama seminggu.....semasa pengambilan jamu ini, apabila saya merokok, kesedapan rokok (nikotin) tidak terasa lagi atau tawar......Terima kasih jamu Abe gagoh...

testimoni 3

Nak share testimoni Abe Gagoh.. (Hikhik suka sgt sbb customers hepi n berjaya) ~Syukur~
Sekali makan 'terpacak' dua hari... ƗƗɑƗƗɑ ƗƗɑƗƗɑ .. Mmg terbaeekkk laaa 'Abe Gagoh'.. Sblm niey mmg ✗ da selera nak bersama sbb terlalu penat keje.. Keinginan tue ada tapi sebab terlalu penat... Slps diperkenalkan Abe Gagoh ✗ menyesal mencuba... Mmg terbaeeeeeek la! Now wife dia panggil hubby nya... 'Abe Gagoh'. 'Abe Gagoh'... Kembali ceria family niey....... Ameen (;


testimoni 4
hubby saya da try Jamu AG dan MIK...alhamdulilah mmg bagus.....kena try dulu baru leh tau sbb lelaki ni ego sikit....tamo citer lebih2....tapi kalo pendapat Hubby n anak sedara lelaki saya....mereka kata mmg superp lorhhh.....hihi...malu nak citer lebih2....

0 REAL slim SHADY shout out:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

MUST CLICK

MUST CLICK
Easy and Quick SEARCH

d.u.i.t