RICH RICHER RICHEST!!!! ... Just with ONE click!!

October 4, 2012

JSD - Masker Vagina

SUSUK DARA MASKER VAGINA

AMARAN: 

JAMU INI TIDAK BOLEH MAKAN BERSAMA PRODUK PELANGSING / JAMU HERBA LAIN..SILA DAPATKAN NASIHAT SEBELUM MEMBELI..KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAB JIKA ADA SEBARANG TINDAK BALAS BERLAKU


Photobucket

MAGIC POWDER “SUSUK DARA”
Masker Vagina RM25 (tidak termasuk postage)

- Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU sebagai bedak.
- Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
- Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MAGIC POWDER SUSUK DARA.
- Hendaklah di sapu keseluruhan termasuk area pipi kanan dan kiri

Khasiatnya:
- Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus
- Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
- Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
- Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan Faraj
- Area sensitif faraj akan kembali membukit tegang dan akan meningkatkan kemahuan syahwat

Photobucket
LANGKAH PEMAKAIAN MASKER VAGINA

1- dapatkan masker vagina "susuk dara"
2- celupkan 1 jari anda ke dalam bungkusan
3- pastikan magic powder melekat di jari anda
4- sapukan di seluruh permukaan vagina keseluruhannya

effect serta merta lebih kurang 1/2 jam:
- lubang vagina menjadi tertutup dan rapat
- rasa kering dan selesa
- rasa gatal - gatal hilang serta merta

effect jangka masa panjang:
jika scrub slowly ketika mencuci daki2 akan keluar
faraj akan kembali cerah kemerah - merahan
tegang
bibir yang mengelebih akibat kesan beranak akan merapat
deria sensitif akan menjadi aktif dan membukit tegang
sesuai digunakan selalu sebagai bedak penjagaan di permukaaan faraj supaya sentiasa awet muda dan nampak dara.

AWAS: PAHIT !! HERBA TERMAKAN TIDAK BAHAYA


TESTIMONI
smlm dpt terus gune msker vagina tu gosok sekitar tuutt kan sebab hitam. lepas gosok je hilangkan hitam2 tu,harnipon gosok lagi semakin cerah macam tak percaye je,lepastu yg klakarnye sy try gosok plan2 dekat puting breastkn haha punyalah banyak daki2 harini gosok lagi semakin cerah jugak xde hitam dah,say ani pandai2 jekan haha tapi betol memang cerah msti lepas ni tuutt dgn puting breast sy jd pink mcm dulu balik.

banyak kali tengok kat cermin sebab mcm tak percaye je dari hitam boleh jd cerah nak kemerah-merahan..harini bila bangun pagi terkejut sangat buang air lepastu macam terase lain mcm bila cuci mcm kasar2 lepastu try jolok pkai jari selalu mmg bersihkan sbb kputihan,tkejutnya sangat tengok kat jari beketul banyak pulak tu mcm susu basi. saya pulak yg terase geli nak muntah pun ade tapi dlm hati memang terase takut+hppy sangatlah,menakjubkan!!huhu..

lepasni memang nak maintain je gune ni memang terase mahal mule2 tp berbaloi puas hati sgt tq10x....mmg sblm ni makan jamu utk hilangkan keputihan tapi tak rasa apepon tapi yg ni baru guna sehari ternyata berkesan sebelom ni hari2 gune pantyliner tp start smlm tak guna dah. memang xcited sangat nk inbox sis honey ni bukan senang nak jumpa yang asli macamni..dlm hati gmbira tak terkata tuhan jela yg tau sangat menakjubkan macam magic sehari guna dah berkesan sebelom ini makan jamu 2minggu sebulan tak rasa apepon.

produk ni mmg benar2 membantu masalah kewanitaan siape yg guna ni mesti terasa happy mcm sy jugak..smoga dimurahkan rezeki lagi dan bisness makin berkembang terima kasih banyak2 ya sis honey.

0 REAL slim SHADY shout out:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

MUST CLICK

MUST CLICK
Easy and Quick SEARCH

d.u.i.t