RICH RICHER RICHEST!!!! ... Just with ONE click!!

October 4, 2012

JSD - Minyak Ikat Kasih

MINYAK IKAT KASIH RM65

Photobucket

- DIGUNAKAN OLEH SUAMI UNTUK TAHAN LAMA KETIKA EHEM - EHEM.

CARA KEGUNAAN:
Diurut pagi sekali selepas mandi 3 minit.
Diurut malam sekali selepas mandi 3 minit

kegunaan:
untuk melancarkan peredaran darah di tut tut untuk mengembang dan membesarkan. memberi kekuatan di tut tut untuk keharmonian hubungan.

DIPERBUAT DARIPADA:
- IKAN BELACAK
- LINTAH
- HABBATUS SAUDA
- LADA PAHIT
- PINANG MUDA

sukatan:20ml

selain untuk aktiviti mengurut bebed, ianya juga digunakan secara traditional untuk wanita yang mengalami kekeringan ketika bersama.
cara pemakaian untuk masalah kekeringan:
- sapukan pada bebed suami lebih sikit
- pastu roger n out


KHASIAT MINYAK IKAT KASIH

U all tahu tak minyak ikat qaseh tu.....
Boleh sapu kat breast
Bagi breast montok. Yg mana ada baby tu....tgh breastfeed urutkan breast dgn minyak ikat kasih. Boleh cover la time by time supaya jgn kendur sgt.

Kalau yg mkn aku dara sapukan minyak ikat kasih kat seluruh breast mantop beb....
Sapu kat punggong bg tonggeks sikit...
Minyak ikat kasih tu baja pembesaran taw...bg darah berjalan. U all patut guna dulu.
Yg breastfeed jgn kena puting.
Pakai time pegi kerja. Lepas mandi tu lap air bersih2...
Sapu minyak tu sikit je...then urut2 mcm gaya u all nak pakai coli. Boleh tegang tu....

Badan kecil - breast besar
Badan kecil - punggong besar
ASET ABANG SAYANG TU!!!!!!!

Ingat nak besarkan...ingat minyak ikat kasih

0 REAL slim SHADY shout out:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

MUST CLICK

MUST CLICK
Easy and Quick SEARCH

d.u.i.t