RICH RICHER RICHEST!!!! ... Just with ONE click!!

October 4, 2012

JSD - Wanita vs Sihat

Bacalah wahai wanita walau sekali lalu sahaja...
(Nasihat buat kita yang sering/mungkin lupa)

~> ~> Setiap kali gaji...
*Kita MAMPU jer beli handbag branded walaupun tak ori rege rm200-400, apatah lagi handbag branded...

*Kita MAMPU beli kasut wlpn rege rm100-200 & baju rege rm100-300..
*Kita BOLEH JER shopping accessories rege rm100-200 wlpn bkn guna selalu pun..
*Sekali kuar jenjalan abis rm200-300 utk makan fastfood yang mahal2, tgk wayang, main bowling dsb...

- Semua ni di beli dgn alasan KEPERLUAN walaupun bukan nak guna sampai bila2.. betul tak??????

TAPI kita lupa ada PERMATA yang perlu kita jaga SAMPAI BILA2..
-Kita buat sambil lewa walaupun kita tau kita ada MASALAH dgn alasan "Mr Hubby tak komplen pun"...
-kadang2 Miss-V tu BERBAU tapi kita nafikan ngn alasan "biasala laa tu, cuci nanti hilang laa bau tu.."
-Keluar keputihan, kekadang kuning, kekadang hijau + berbau hingga terpaksa pakai panty liner tapi kita buat sambil lewa dgn alasan "orang lain pun mcm tu jugak, tu sebab panty liner tercipta, nanti xde org plak nak beli panty liner"..
-Kita ada masalah nak grip bila bersama suami tapi kita buat tak tau dgn alasan "hubby tak pernah bising pun, konpem laa ok lagi tu.. lgpun semua org klu dah beranak pinak tentulah tak grip"..

BETUL TAK KENYATAAN DI ATAS ???

Kita rasa MAHAL GILER JAMU 1 SET SAMPAI RM SERATUS LEBIH !!!

- PADAHAL bukannya nak kena makan atau gunakan 1 set tu SETIAP BULAN PON..
- MEMULA JER MAHAL sbb nak CLEANING ngn nak bagi MANTOP.. Mule2 Jamu Pegantin dara rm65.. kasi la huby suprise sikit umpama mlm petame gitu.. sambil2 membershkan vagina..
- Pastu MAINTANANCE jer, bknnya mahal pun ( makan Jamu Aku Dara botol ke2 makan 2 biji sehari & botol ke 3 makan 1 biji jer sehari, sebotol rege RM48.00 ada 40 biji ... MAHAL KE ?? ) boleh bagi breast ngn punggung tegang taw!! JAD ni byk kebaikan lain jugak ~> REFER JER LAA KAT ALBUM JAD TU YEA hehhehe...
- Pastu bedakkan laa sket Miss-V tu guna Magic Powder 'Masker Vagina (RM25) bg lawo, mantop, sensitif, bersih, cerah serta kemerah-merahan..
- Klu ada duit sket, daripada dok beli feminin wash yg biasa2 tu.. apa kata cuba Miss-V Medicated Feminin Wash (RM48/100ml tawww!!) bukannya habis sebulan pun TAPI tak tau laa klu dah rasa best berangin pastu asyik keje nak mencuci jerrr hehhehehe...

MAHAL KE KALAU KITA BOLEH SERVIS BODY & DALAMAN KITA UNTUK KEBAHAGIAAN KITA SENDIRI ('',)

Renung-renungkan lah yea..

NIAT saya cuma nak membantu kaum Hawa. CUMA anda yang boleh tolong diri anda sendiri :)
~> sebab dah guna pada diri sendiri dan lihat HASILnya menyebabkan saya BERANI suggestkan kat semua kaum Hawa :)

0 REAL slim SHADY shout out:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

MUST CLICK

MUST CLICK
Easy and Quick SEARCH

d.u.i.t