RICH RICHER RICHEST!!!! ... Just with ONE click!!

October 4, 2012

Testimoni Feminin Wash & Intim Gel

TESTIMONI FEMININ WASH & INTIM GEL

TESTIMONIAL PENGGUNA JSD:
FEMINIME WASH & INTIM GEL

Akak ni baru jer discharge dr ward Putri...sbb buat operation kecil pd kwsn Miss V akk...ade naik bisol bnyk tempat kt area tu...maybe sbb haid tak dtg seblom ni n darah kotor tak kuar...

huhuhuhu.... malu juga nak ckp dgn Puteri, tapi nak juga kongsi.........

Lepas discharge dr hospital, doktor tak bg pon ubat utk legakan luka lps operation tu..doktor kata just basuh2 dgn air suam je kwsn tu....so, akk ni saje la try buat eksperimen sendiri...guna Feminime Wash JSD yg akk beli kt ko ri tu...akk masukan cecair FW tu dlm bekas air panas suam, dan kocak2 kan campuran air dengan FW
tu...pastu akk buat mcm org perempuan bersalin bertangas dlm pantang tu...hehhehehe...akk buat 3 hari berturut Puteri....nak tahu tak ape jadi pd luka kesan operation tu???

Luka tu terus kering dan kulit merapat balik...just tinggal kuping2 kecil jer lg...alhamdulillah...dah tak sakit dah kwsn tu Puteri...pastu, ade lg nak ckp ni...

Lepas buat tangas guna FW + air suam tu,,, kuar plak cecair hijau
kekuningan pekat2 gi tu dr miss V akk...hemmm, dah agak dah mesti kekotoran lama yg ade dlm tu...maklumlah, dah beranak 2 ni kan...akk bg tau hubby akk psl benda ni..dia pon kata..bagus lah JSD ni...bukan saja cuci malah merawat juga...agaknya kesan wab haba dr herba dlm kandungan FW Jsd tu yg telah mencairkan kotoran dlm tu kan... haaaa...nak gi tau lg ni...akk beli kat ko ri tu FW dan Intim Gel kan?...

ko nak tahu tak, akk tak dtg period sejak bulan Januari hari tu lagi tau...alih2, msa bulan posa ri tu kan..masa pertama kali guna FW & IG Jsd ko tu...period datang lah...sharp dgn tarikh yg biasa dtg sebelom2 ni...wahhhh....hebattt, ingtkan mengandung lagi la akk...hihihihi...Menjadi n Mujarab lah JSD ni...

Haaa...akak kol ko ni bukan saje nak kongsi ceta tu je...akk nak order lagi la produk JSD tu...akk nak FW & MV ea...nnt akk bankin wet, ko poskan ea...heheheh, Jangan sampai Hubby kerap amik cuti awal sudah la tiap minggu...tak lena tido katanya..teringat kt akk tiap malam...hahahahhaa
 Photobucket

0 REAL slim SHADY shout out:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

MUST CLICK

MUST CLICK
Easy and Quick SEARCH

d.u.i.t