RICH RICHER RICHEST!!!! ... Just with ONE click!!

October 4, 2012

Testimoni Jamu Aku Dara

Photobucket
Harga RM48

just wanna share sum information...kalu salah remove ye..

tahu tak JAD leh wat badan kite jd firm...seyesly..mende ni blaku pd sy sendiri..
i'm on diet..low carbs diet..means kurangkn pengambilan karbohidrat dlm pemakanan harian..no rice at all...tp smalam dh langgar pantang dgn diri sndiri..mkn nasi lemak..hukhuk..sbb pekerja kat tmpat kerja belikn utk bfast so mkn je la sbb no choice... pe yg eida nk share kat sini..dlm diet ni eida ade amik slimming tea..utk memudahkan sy buang air besar n ape yg sy mkn tu kuar sbg najis...then bile dpt JAD..saje nk wat experimen kt diri sendiri..sy mkn JAD and xamik slimming tea yg sy amik ari2 tu..ermm..kesan sy still buang air besar seolah2 sy masih amik slimming tea..ttg berat bdan..masih mengalami penurunan wpon xbyk sbb agak bz lately xsempat nk exercise... and sy pon ade wat catatan sket dlm diet ni..weight loss dgn inches loss.. JAD membantu sy firmkan bdn disamping weight training exercise yg sy amalkan stiap ari..ukur lilit perut, lengan n peha berkurangan n berat bdn masih terkawal di samping sy kawal pemakanan sy sndiri...happy for that.. thanks sbb good product give the good result..
---------------------------------------------------------------------------------
 Kesan pd diri sy sendiri...
selepas amek JPD segala keputihan n kekotoran kuar...now tgh mkn JAD kuar cecair jernih yg semakin hr semakin berkurangan...perut sy dah xbuncit sgt n bdn pun xrs letih walaupun tido xcukup,sistem pembuangan pun ok sgt2...last bersama, hubby bg tau best sgt2 n rs lain sgt2...mula2 hubby xkasi amek jamu ni tp bl tgk kesan yg positif pd sy hubby dah xkisah n hubby memuji body sy nampak lain breast n punggung makin tegang...now sy lebih yakin pd diri sendiri dan lebih yakin utk bercerita pd customer sy...now nak terus maintain dgn JAD....tp ada yg lg best yg berlaku pd sy...mmg terbaik la jamu ni...
-------------------------------------------------------------------------------
 Just wanna share my happiness:
Lepas dh abiskan botol pertama JAD
-breast mula memejal tp lom ckup tegang
-cecair putih kuar dr miss V smakin ari smakin kurang
-bentuk badan semakin berubah+senaman sket2..pakai baby T pun masih nmpak shape..
-kurang rase penat wpon xtido semalaman @ kurang tido
-masih mampu drive slama 1-2 jam pjalanan utk kelas pjj wpon malam xtido siapkn assgmnt
-warna nipples breast berubah sdikit demi sdikt
-kulit muka xnampak kusam
Sdang meneruskan JAD utk botol kedua+penggunaan MV utk pembersihan miss V...thanks ya!!
---------------------------------------------------------------------------------
 Farrah Amelyn Faizal
my period dh x sangkut2 and lama2 mcm dulu lagi... normally period sampai 9 days pastu kuar sikit2.. masa 3rd day, darah turun byk sangat... now my period dah jadi 7 hari sahaja...i'm so satisfied... ini semua coz mkn jamu aku dara... rasa bersih jer diri ni... :-)
---------------------------------------------------------------------------
 As salam...hani...tq untuk produk yang sangat berkesan nie...sangat2 berpuas hati...sekarang ni dah jadi berdisplin dengan ais...dah repeat order dengan pengedar Hasni Munajat...terima kasih banyak..semoga produk ni dapat membantu pengguna2 lain..Amin...
------------------------------------------------------
 Haaa ni dia salah seorang testimni yang menggunakan produk jamu susuk dara:

PEKERJAAN:Pembantu Penguatkuasa JPJ Bukit kayu hitam,
PRODUK: Jamu aku dara
PENGUNAAN: 1 Biji Sehari

kak .. tq na kenalkan pr0duk ni kt fynas .. alhamdulillah lps mkn jamu aku dara senggugut time peri0d da ta sakit .. sebel0m ni klu peri0d mst 2,3 hari senggugut ter0k sgt.. nk wat keja p0n ta da m0od .. lani lagi baek dr sebel0m ni .. sgt2 puas hati la dgn pr0duk ni .. fynas mkn 1 hari 1 biji je tp perubahan mmg ada .. mmg bebal0i beli .. t0k sapa2 nk cuba el0k sgt la ta mahal sgt p0n .. ta salah hbs kn duit t0k kebaikan diri sendiri .. :) .. pape p0n tq t0 kak shahey fynas sgt2 puas hati ..
--------------------------------------------------------
 Alhamdulillah dah 4 hr sy menggunakan JPD dan JAD...segala ketulan keputihan keluar dan sy punya semakin ketat Alhamdulillah...sy rs lebih sihat.dan yg paling best sistem pembuangan sy sgt2 bgs...setiap pg sy bgn rs segar dan xde rs sakit2 bdn lg...dl sy setiap hr suka sgt minum ais tp skrg sy lbh berdisplin dan lebih byk minum air suam...terima kasih sgt2 sbb kenalkan sy dgn jamu ni...sblm ni sy xpnh amek jamu selepas 2y 4m melahirkan anak dan bdn sy terasa sakit2 dan rs penat sgt tp skrg segala2nya berubah...rs mcm xpercaya tp ini lah hakikat yg sy rs.
--------------------------------------------------------
 kalau kita semua makan jamu " Aku Dara"
kalau tak ada keputihan pernah keluar. nanti dia kan keluar sampai seluar dalam u berkerak. pastu lama2 dalam tu bersih kita back to normal.
fungsi jamu tu utk mencairkan lendir2 yg berkepul dan terkumpul. benda kotor lama2 kat dalam tu put put kita boleh berbau mcm belacan busuk ( bau kohong).
in the same time punggung n breast kita tegang.

jamu AKU DARA "SUSUK DARA BRAND" ~ ADA 8 RAMUAN: manjakani, serapat, kacip fatimah, buah kelentit, supit garam, nenas batu, bunga pakma, dan rempah ratus.
* rapat, rapat, rapat, membaik luka dari dalam, syahwat , memanaskan suhu yg berlemak boleh cair, yg berkepul boleh cair, mengecut, mengecut dan senang berak.

itulah perbezaan antara jamu AKU DARA dengan jamu2 yg sedia ada. of course la kita upgrade dari item yg terbaik menjadi yg lebih terbaik dari terbaik.

rege: RM48 sebotol.
kuantiti: 40 biji
cara makan: 2 biji pagi, 2 biji malam


apa berlaku pada diri kita:
bangun pagi lepas serapan makan 2 biji ~ badan jadi ringan bertenaga. aktif. mudah berpeluh.
makan 2 biji malam ~ boleh rasa stim..
hari2 makan
~ ari2 kat tempat ceaser boleh rasa mengecut rasa ringan je kat tempat simpan baby time mengandung tu. kencing pun lawas.
~ boleh perasan n rasa lubang dubur pon mengecut. apatah lagi lubang tut tut senyum je...rapat. tak menyengih ternganga mcm angelina jolie.
~ boleh rasa time by time lendir keluar bersirat2. dari berwarna jadi kale putih pastu jadi kale cair lama2 jadi air yg pastinya bukan kencing. bila semua tu dah clear...
~ husband cakap...apasal awak nampak montok je ni sayang?? asal awak punya rapat dan hot hot babe.. asal muka awak merah kalau awak senyum atau ketawa...blusher original la sayang...

moral nye: dalaman bersih dan sehat ~ muka pon berseri2. 
tok sah nak tepek bedak banyak2 ye kawan2

0 REAL slim SHADY shout out:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

MUST CLICK

MUST CLICK
Easy and Quick SEARCH

d.u.i.t