RICH RICHER RICHEST!!!! ... Just with ONE click!!

October 7, 2013

Qaseh Gold Junior Makanan Kesihatan Terbaik.

Assalam... Lama betul tak update blog ni.. busy amat... Tapi gagahkan diri juga untuk aktifkan blog ni sbb sy da jumpa produk yg mmg boleh beri KEBAIKAN pd kawan2 semua!!
Jom tengok bawah ni...

http://1.bp.blogspot.com/-O4oEFsVKXmI/UcD9FMFPizI/AAAAAAAAD8Q/S9m-d7Eej4k/s400/1370676487.png 
 Qaseh Gold Junior ialah campuran minuman botani formulasi Makanan Sunnah seperti Kurma, Madu, Habbatus sauda ', Buah Tiin, Zaitun, Delima & Air Zam - zam serta tambahan kismis, badam & bayam
InsyaAllah membantu anak-anak dari umur 1 tahun ke atas :-
- membekalkan tenaga
- mencergaskan minda
- menguatkan sistem imunisasi
- menyokong tumbesaran
- membekalkan serat 
 Gaseh Gold Junior ni memang best! Terutama sekali kalau korang tengah study, exam, dan memang baik untuk anak-anak korang. Lebih cergas untuk belajar! Saya bagi anak2 makan Qaseh Gold Junior setiap hari Alhamdulillah mmg badan mereka sihat dan cerdas!!
Kalau korang nak tambah pendapatan dan nak jadi rakan niaga boleh join juga. Boleh pilih pakej yang korang nak mengikut kemampuan dan kesukaan korang.
Pakej 1 - As Salim

( Pakej asas untuk kesihatan)

Qaseh Gold Adinda 1
Qaseh Gold Kekanda 1
Mineral sole 1
Sales Kit 1
RM 190 ( harga rakan niaga sahaja)
Pakej 2 - Rabbani

(Pakej menyeluruh)


Qaseh Gold Adinda 1
Qaseh Gold Kekanda 1
Mineral Sole 1
Garam masak kristal 1
Sales kit 1
RM 210 ( harga rakan niaga sahaja)
Pakej 3 - As- Syumul

(Pakej lengkap seisi keluarga)

Qaseh Gold Adinda 1
Qaseh Gold Kekanda 1
Qaseh Gold Junior 1
Mineral Sole 1
Garam masak kristal 1
Sales kit 1
RM 260 ( harga rakan niaga sahaja)
Kalau korang berminat nak join rakan niaga, modal sangat rendah untuk mulakan bisness ni dan potensi bisness pun bagus.
Apa yang bestnya untuk mulakan bisness ni??
-Berpeluang menikmati bonus setiap bulan di samping untung runcit.
-Memartabatkan makanan sunnah dan membangunkan ekonomi ummah.
Tapi kalau nak beli satu-satu pun tak pe, boleh try dulu...serius banyak sangat khasiat yang korang dapat dengan produk ni, harga pun sangat berpatutan.

SENARAI HARGA RUNCIT SEMUA PRODUK 
Qaseh Gold Adinda RM 71.90
Qaseh Gold Kekanda RM 71.90
Qaseh Gold Junior RM 60
Mineral Sole RM 52
Garam masak kristal RM 15.90
Sales kit RM 30 
Harga tak termasuk kos pos ya.
 Kalau korang berminat nak cuba produk Qaseh Gold atau nak buka bisness boleh contact:
WhatsApp/sms

0192579610 Shanaz :)

0 REAL slim SHADY shout out:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

MUST CLICK

MUST CLICK
Easy and Quick SEARCH

d.u.i.t